top10.jpg

TOTALTILBUD I STADIG UTVIKLING FOR DITT DYRS BESTE


 Vi har tatt hånd om syke dyr i Harstadbotn siden 1984.          

Hos oss er det fire veterinærer i hel- og deltidsstillinger, to autoriserte dyrepleiere, og en assistent som også klipper hunder og tre assistenter i skranke/butikk som også hjelper til med dyrene ved behov.

I takt med økende krav til kvalitet på tjenester til dyr er vi stolte over å være godt i gang med å tilegne oss veterinær spisskompetanse på flere områder.

Helene Levoll er i gang med videreutdanning til attestutsteder for arvelige øyelidelser ("Øyelyser"). Videreutdanningen for formell tillatelse til å skrive attester, men viktigste er at Helene kan stille diagnoser og iverksette behandling av kompliserte øyelidelser. Det er ingen andre veterinærer med denne kompetansen nord for Trønderlag, og Helene får allerede mange henvisninger fra veterinærer i regionen.

Vi har nylig rekruttert Vibeke Molund som er godt kjent hos mange av våre kunder. Vibeke skal i gang med formalisert videreutdanningsopplegg innen kirurgi. I forbindelse med dette tilbringer hun flere dager hver måned sammen med sertifisert kirurg Rune Mikalsen på Sortland. Vi utfører allerede et stort antall operasjoner. både bløtvev og ortopedi- og på sikt vil dette tilbudet utvikles ytterligere.

Vårt siste tilskudd på veterinærfronten er Maria Linaker. Hun har vært hos oss tidligere og vi har lykkes med å få henne tilbake. Maria skal først og fremst jobbe med indremedisin og ultralyd/billeddiagnostikk. Vi gleder oss til å utvikle dette fagområdet med helt nytt ultralydapparat og vårt moderne direktedigitale røntgenutstyr.

Vi har lang erfaring med bruk av gassanestesi og er så heldige å ha både Rita Skogvoll og Marthe R. Steffensen som er autoriserte dyrepleiere og har nødvendig kunnskap og erfaring til å kjøre anestesi og assistere ved ulike inngrep.

I vårt totaltilbud finnere dere også assistent og hundefrisør Gunn Gotliebsen. Vi har tilbud om valpekurs 2 ganger i året og vi har en velutstyrt butikk med pleieprodukter, utstyr, leker og mat til hunder og katter. Trude og Linda tar imot dere i resepsjonen og på telefon og hjelper dere med å finne de varene dere trenger.

Vår ambisjon er å utvikle oss til et veterinærsenter med spisskompetanse på øyesykdommer, kirurgi og indremedisin slik at vi også kan ta imot henvisninger.

Vi er svært opptatt av kvalitet på tjenestene våre. Derfor er vi som oftest ikke billigst. Vår filosofi er at vi skal ha nok tid til å gi deg og dyret ditt både mest mulig medisinsk behandling og god omsorg.

Det er Marie Modal og Helene Levoll som sammen eier klinikken nå. Marie er daglig leder med nærmere 30 års erfaring innen ulike deler av veterinærfaget. Vi jobber alle for at dyr, eiere og medarbeiderne ved Harstad Dyreklinikk skal ha en best mulig hverdag med hverandre.

 

 

For raskest svar på dine spørsmål eller for timebestilling er telefon beste alternativ: 77061320

Du kan også ta kontakt med oss pr. mail, men med noe senere svartid: post@harstad-dyreklinikk.no

Vi er også på facebook, så du kan kontakte oss der pr. melding. Vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke har muligheter til å svare umiddelbart på disse henvendelsene.

Skulle du ha behov for akutt hjelp ber vi deg ringe oss på telefon. Dette er tryggeste alternativ til at vi kan hjelpe deg og ditt dyr så snart som mulig.

 

Du finner oss i Harstadbotn, nede ved havet. Adresse; Skoleveien 2.

Åpningstider/Info

Mandag til torsdag: 08.00-18.00.
Fredager: 08.00-15.30.

Tlf. 770 61320
Fax: 77069444
E-post: post@harstad-dyreklinikk.no
Du finner oss også på facebook.

Ikke-oppmøtte timer faktureres med 284,- Avbestilling må skje innen kl. 09.00 samme virkedag.

Facebook


 

Harstad Dyreklinik

=

  AniCura Harstad

   Mer info kommer!