top9.jpg

Helene er klinikkens daglige leder, og har vært hos oss siden 2006. Hun ble uteksaminert fra NVH våren 2006. I hele studietiden jobbet hun ved PetVett Ekeberg og PetVett Sandvika.

Helene sin hovedinteresse er øyelidelser, men hun gjør også indremedisinske utredninger og bløtvevskirurgi. Klinikken har investert i kostbart utstyr og anerkjente kurs for at hun skal kunne utdanne seg til øyelyser. Hun er øyelyseraspirant og er godt i gang med denne etterutdanningen, og tar imot henvisningspasienter fra andre klinikker.

Trykk her for å åpne dokument over kurs Helene har deltatt på.

 

 

Vi har vært så heldige å få veterinær Vibeke Molund inn i vår stab fra 7.mars 2016.

Vibeke har allerede jobbet 11 år som "allmennpraktiker" i Harstad og er godt kjent i både hunde- og kattemiljøet i byen. I samarbeid med oss i Harstadbotn vil hun nå satse på å utvikle seg spesielt på fagfeltet kirurgi. Som et ledd i dette hospiterer hun hos kirurg Rune Mikalsen på Sortland Dyreklinikk.


Trykk her for å åpne dokument over kurs Vibeke har deltatt på.

Maria Linaker er Harstadjente, og hun har tidligere jobbet hos oss for noen år tilbake. Hun har etter det jobbet både ved Fredrikstad Dyrehospital og Tromsø Dyreklinikk. De seneste årene har hun vært forsker på Veterinærinstituttet her i Harstad.

Hun skal først og fremst jobbe med indremedisin og ultralyd/billeddiagnostikk. Vi gleder oss til å utvikle dette fagområdet med helt nytt ultralydapparat og vårt moderne direktedigitale røntgenutstyr.

 

 

Rita er utdannet dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2008, men har vært ansatt siden 2005. I tillegg er hun utdannet regnskapsfører, hundemassør og instruktør i lydighet.

Ritas hovedinteresse er hundeadferd og anestesi. Hun har, i tillegg til dyrepleierjobben, også ansvaret for økonomien og administrasjonen ved klinikken, samt at hun kjører valpekurs i regi av klinikken to ganger i året.

Hun er eier av en schæfertispe og trener aktivt innenfor brukshundsporten.

Trykk her for å åpne liste over kurs som Rita har deltatt på.

Marthe ble ferdig utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark i 2009,  men har vært ansatt siden 2006. Hun er også økonomiutdannet ved Høgskolen i Harstad. Hennes oppgaver på klinikken er mange, blant annet har hun ansvaret for laboratoriet, varelageret og resepsjonen.

Marthe er klinikkens "handywoman" og "datageni". Hun har alt ansvaret for hjemmesiden og facebook siden til klinikken.

Hun er eier av to Australian Shepherd som hun trener og konkurrerer aktivt med i rally-lydighet og utstilling.

Trykk her for å åpne dokument over kurs Marthe har deltatt på.

Gunn er utdannet hjelpepleier og har vært ansatt som assistent ved klinikken siden 2005.

Hun er ansvarlig for oppstallingsavdelingen, røntgenavdelingen samt renholdet ved klinikken. Hennes store lidenskap er pelsstell, og hun bader og klipper det meste av hunder og katter.
Hun er flink til å holde seg oppdatert på de ulike raseklippene.

Gunn er eier av to aprikos storpuddeltisper og en puddelgutt. I tillegg er hun registrert oppdretter av storpuddel.

Trykk her for å åpne dokument over kurs Gunn har deltatt på.

Trude er vår dyktige assistent på klinikken. 

Du vil møte på henne ute i skranken og på telefonen, alltid smilende, blid og hjelpsom. Hun er også en god ressurs "bake" hos veterinærene når det stormer som værst.


Hun er lidenskapelig opptatt av rasen Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Selv har hun to tollerjenter og en tollergutt, og trener aktivt innenfor brukshundsporten. Hun er også registrert oppdretter av denne flotte rasen.

Linda har vært ansatt som assistent hos oss siden høsten 2012. Vi har gleden av å ha henne her to dager i uken. Hun rydder og vasker, svarer telefoner og setter opp timebestilling samt at hun assisterer dyrlegene i deres arbeid.


Ved siden av å jobbe hos oss, har Linda sin egen produksjon av hundeutstyr som hun selger i butikken vår og via sin facebook side LL Dog Design. Selv om Linda er svaksynt, er hun driftig og dyktig i sitt arbeid her på klinikken.

Åpningstider/Info

Mandag til torsdag: 08.00-18.00.
Fredager: 08.00-15.30.

Tlf. 770 61320
Fax: 77069444
E-post: harstad@anicura.no
Du finner oss også på facebook.

Ikke-oppmøtte timer blir fakturert. Avbestilling må skje innen kl. 09.00 samme virkedag.

Facebook


 

Harstad Dyreklinik

=

  AniCura Harstad

   www.anicura/harstad.no