top6.jpg

Etter at vi bytta navn og ble en del av AniCura, holder vi på med ny hjemmeside.

Den er ikke helt ferdig enda, men vil kunne finnes ved å trykke her.

Vi kjører valpekurs to ganger i året med godkjent instruktør. Et kurs kjøres på våren når snøen er borte, og et kurs kjøres på høsten før snøen og kulda kommer for godt.

Kurset går over 15 timer blandet med teori og praksis. Det passer for store og små raser, nye og "gamle" hundeeiere. Aldersgruppe fra ca 3 mnd opp til året.

Vi har fortløpende påmelding da kurset er så populært at det gjerne er fulltegnet før det blir annonsert. Ta derfor kontakt for mer info og hvis du ønsker å melde deg opp til neste kursrunde.

Tlf: 77061320

Historisk ved Harstad Dyreklinikk

Fra 7.mars i år var vi så heldige å få veterinær Vibeke Molund inn i vår stab, og i fra 1. juni kom veterinær Maria Linaker også inn i vårt veterinærteam. Nå kan vi tilby kundene våre hele 4 veterinærer i 100% smådyrstilling!

Vibeke har allerede jobbet 11 år som "allmennpraktiker" i Harstad og er godt kjent i både hunde- og kattemiljøet i byen. I samarbeid med oss i Harstadbotn vil hun nå satse på å utvikle seg spesielt på fagfeltet kirurgi. Som et ledd i dette skal hun blant annet hospitere hos kirurg Rune Mikalsen på Sortland Dyreklinikk.

Vibeke deltar også i den offentlige veterinærvakt utenom ordinær åpningstid.

 


 Maria Linaker er Harstadjente, og hun har tidligere jobbet hos oss for noen år tilbake. Hun har etter det jobbet både ved Fredrikstad Dyrehospital og Tromsø Dyreklinikk. De seneste årene har hun vært forsker på Veterinærinstituttet i Harstad. Hun skal først og fremst jobbe med indremedisin og ultralyd/billeddiagnostikk. Vi gleder oss til å utvikle dette fagområdet med helt nytt ultralydapparat og vårt moderne direktedigitale røntgenutstyr.

 

Vi har også fått tak i Jorunn Olsen Teigland til å være med på teamet vårt. En erfaren smådyrveterinær som skal videreutdanne seg på sine interesseområder. Mer info kommer.Ring oss på telefon 77061320 for timebestilling hos en av våre dyktige veterinærer, Marie Modal, Helene Levoll, Vibeke Molund og Maria Linaker. 

Til våre kunder som skal ta et siste farvel med kjæledyret sitt, har vi et eget stille rom med egen inn-/utgang som man kan benytte uforstyrret. 

Rommet har en god og myk madrass med teppe til dyret, og stoler til eier. Etterhvert vil det komme en sofa som man kan sitte sammen med dyret.

Når du ringer oss for time ønsker vi mest mulig info, slik at du slipper å få så mange spørsmål når du kommer i skranken for registrering.

  • Navn på dyrets eier, og dyrets navn
  • Eventuelt valg av veterinær
  • Hva som skal skje med dyret etterpå, ønsker du det med hjem, felles kremering eller separat kremering? (Les mer om kremering under Nyttig Info, Smådyrkrematorium)
  • Ønsker du å være med på avlivingen
  • Ønsker du det stille rom
  • Ved prisspørsmål trenger vi dyrets vekt og hva som ønskes av type kremering og eventuelt type urne.

Når du kommer til timen, blir det registrert i skranken. Dersom vi har all info registrert, betaler du først, så viser vi deg og dyret ditt veien til det stille rommet hvis det er ønsket. Da kan du selv bestemme når du ønsker å forlate, helt uforstyrret. 

Vi tilbyr også avliving i hjemmet ved forespørsel. For pris og bestilling anbefaler vi at du ringer noen dager i forveien slik at vi kan finne et passende tidspunkt både for deg/familien og veterinæren.

 

Åpningstider/Info

Mandag til torsdag: 08.00-18.00.
Fredager: 08.00-15.30.

Tlf. 770 61320
Fax: 77069444
E-post: harstad@anicura.no
Du finner oss også på facebook.

Ikke-oppmøtte timer blir fakturert. Avbestilling må skje innen kl. 09.00 samme virkedag.

Facebook


 

Harstad Dyreklinik

=

  AniCura Harstad

   www.anicura/harstad.no